X

Castigatorii concursului pentru premiul oferit de Mos Craciun

Ieri am organizat un concurs in care impreuna cu Orange Romania am pus la bataie un voucher de 50€, valabil in magazinul online Orange, pentru persoana care va ghici surpriza zilei de astazi. In urma succesului ofertei de ieri, Ziua Sony-Ericsson a fost extinsa si azi, insa cum indiciul de ieri a fost Ziua telefoanelor cu Android, am discutat cu Orange si am decis ca ar fi corect sa premiem atat persoana care a ghicit reducerea oferita de astazi cat si persoana care a ghicit si brand-ul terminalelor aflate astazi in oferta.

Avand in vedere cele de mai sus, avem 2 castigatori ai cate unui voucher de 50€ valabil in magazinul online Orange iar castigatorii sunt :

6. Radu Ursache
Posted December 21, 2010 at 9:04 AM

maine va fi ziua Android. vor face reducere intre 30-50 lei sau 30% deca ai abonament la toate terminalele care ruleaza android.
sau ar mai fii o posibilitate: daca alegi un telefon cu accesoriu, primesti alt accesoriu bonus.

Pentru ca a ghicit reducerea de 30% oferita astazi.

Al doilea castigator este :

81. unixess
Posted December 21, 2010 at 8:43 PM
Cred ca maine, 21 decembrie 2010 Orange va face in cadrul campaniei “O noua zi, o noua surpriza” o oferta promotionala (discount de 20-30 % sau 50 Euro reducere) la telefoanele Sony-Ericsson daca cumperi din magazinul on-line si iti prelungesti abonamentul cu inca 24 de luni. Presupunerea are la baza premisa ca ziua de maine are titlu cu “Telefoane Sony-Ericsson” . Deasemenea doresc sa urez un sincer “La Multi Ani !!!” tuturor fanilor Apple si moderatorul acestui blog, care este indragit de foarte multa lume. Multimim ca impartasesti cu noi cele mai noi stiri din lumea lui Steve Jobs .

Pentru ca a fost primul care a ghicit oferta zilei de astazi.

Voucherele vor fi trimise pe e-mailurile folosite pentru a posta comentariul. Voucherele vor fi valide pana in 15 ianuarie 2011 numai in magazinul online Orange. Puteti achizitiona orice cu ele.

Promotia O noua zi, o noua surpriza continua pana la sfarsitul anului si puteti verifica surpriza zilnica printr-un click pe bannerul cu cadouri din partea dreapta.

This post was last modified on dec. 23, 2010, 8:48 AM 08:48

Disqus Comments Loading...