X

Ce accesorii folositi cu iDevice-urile voastre?

iDevice-urile sunt niste gadget-uri extraordinare insa cu accesoriile potrivite pot deveni intr-adevar magice. Apple ofera in pachetul oricarui iDevice un cablu de incarcare/transfer de date si o pereche de casti care sunt necesare pentru buna functionare a dispozitivelor. Totusi, iDevice-urile sunt compatibile cu o serie intreaga de alte accesorii de la flash LED-uri la tot felul de carcase, dispozitive bluetooth sau casti de ultima generatie care va imbunatatesc experienta folosirii functiei iPod  terminalului vostru.

Eu folosesc doar o folie Alien Surface, castile default, un receptor FM, o baterie externa si cam atat cu terminalul meu. Nu am simtit inca nevoia sa cumpar ceva mai sofisticat pentru el insa ma gandesc sa achizitionez un dock, daca gasesc unul bun la un pret rezonabil. As fi interesat sa cumpar un Wi-Fi USB pentru iDevices insa sincer sa fiu sunt cam scumpe dispozitivele astea.

Voi ce accesorii folositi cu iDevice-urile voastre?

UPDATE: Daca exista magazine care comercializeaza accesorii si sunt dispuse sa ofere ceva pentru un review, eu sunt disponibil la zaone@zaone.ro.

This post was last modified on dec. 28, 2010, 6:28 PM 18:28

Disqus Comments Loading...