X

2011 aduce probleme pentru cei care seteaza alarme folosind aplicatia Clock

Daca pentru majoritatea 2011 a inceput bine, iata ca pentru iPhone 4 noul an incepe destul de rau. Se pare ca iOS 4 are ceva probleme cu aplicatia clock si alarmele setate in ea. Daca acum cateva luni vorbeam despre probleme legate de schimbarea orei, acum vorbim despre o problema ce are drept cauza trecerea in noul an. Conform unor utilizatori, orice alarma setata sa sune dupa 01.01.2011 nu va fi declansata pe iOS 4.x deoarece aplicatia refuza sa o activeze.

Acest bug afecteaza doar alarmele setate sa sune o singura data, cele setate sa sune in mod repetat in mai multe zile vor functiona fara nici o problema. So, daca vreti sa fiti trezit de alarma aplicatiei clock atunci trebuie sa selectati Repeat

si sa bifati mai multe zile pentru ca ea sa fie declansata.

Teoretic acest bug ar trebui sa dispara de la sine pe data de 3 ianuarie, insa pana atunci folositi functia repeat pentru a fi siguri ca alarmele voastre se declanseaza cand trebuie.

UPDATE: Apple a recunoscut problema si recomanda oamenilor sa stea linistiti deoarece problema se va rezolva de la sine incepand cu 3 ianuarie.

“We’re aware of an issue related to non repeating alarms set for January 1 or 2,” Harrison said. “Customers can set recurring alarms for those dates and all alarms will work properly beginning January 3.”

This post was last modified on ian. 2, 2011, 1:08 PM 13:08

Disqus Comments Loading...