X

AppStore ajunge la 10 miliarde de aplicatii descarcate, Apple ofera 10.000 $ premiu!

AppStore-ul companiei Apple este probabil unul dintre cele mai de succes produse lansate vreodata de catre Apple. De-a lungul celor peste 2 ani de existenta, AppStore-ul a generat vanzari de miliarde de dolari insa si descarcari pe masura. Apple tocmai a anuntat ca AppStore-ul se aproape de 10 miliarde de descarcari, a publicat un counter care arata cat mai este pana la a 10 miliarda descarcare iar cel care o face va castiga 10.000 $ de la Apple! Da, ai citit bine, daca tu esti cel care reuseste sa faca descarcarea cu numarul 10 miliarde vei castiga 10.000 $ de la Apple!

Desigur ca acesti bani vor fi oferiti sub forma unui iTunes Gift Card cu care pot fi achizitionate melodii, filme sau aplicatii din US AppStore, dar oricum e vorba de o suma uriasa! Succes si impartiti articolul prietenilor vostri, poate il castiga un norocos din Romania!

As of today, nearly 10 billion apps have been downloaded from the App Store worldwide. Which is almost as amazing as the apps themselves. So we want to say thanks. Download the 10 billionth app, and you could win a US $10,000 iTunes Gift Card. Just visit the App Store, and download what could be your best app yet.

UPDATE: Va puteti inscrie in concurs si fara a descarca vreo aplicatie! Tot ce trebuie sa faceti este sa completati acest formular si veti fi automat inclusi in concurs!

This post was last modified on ian. 15, 2011, 9:04 AM 09:04

Disqus Comments Loading...