X

Video: Energizer – incarcator wireless pentru iPhone

Energiezer este un accesoriu pentru iPhone care permite incarcarea dispozitivelor voastre fara a le conecta efectiv cu un cabul la o sursa de energie. Energizer foloseste o tehnologie numita inductive charging pentru a incarca dispozitivele, insa este nevoie ca dispozitivul vostru sa fie introdus intr-o carcasa speciala pentru ca acest proces sa functioneze. Energizer este practic o suprafata din plastic, indeajuns de mare incat sa acomodeze 2 iDevice-uri care sunt puse la incarcat. Energizer este compatibil cu standardul Qi si tehnologia functioneaza asa: energia electrica este transferata de la dispozitiv la iDevice printr-un camp electromagnetic. Carcasa in care este asezat iDevice-ul preia energia si o transfera in terminal prin portul de 30-pini.

Observati in clipul de mai sus cat de usoara este intreaga procedura, insa este oare practica? Inteleg ca unii oameni doresc sa scape de cablurile care le poarta cu ei zilnic, dar a inlocui un cablu si un incarcator cu un dispozitiv cu o suprafata mult mai mare este cea mai buna alegere? Dispozitivul costa 89$ si sincer sa fiu nu as cheltui atatia bani pe el pentru ca eu unul nu ii gasesc utilitatea.

Ideea in sine pare buna, modul de aplicare atrage atentina, insa voi ati achizitiona asa ceva pentru a va incarca dispozitivele?

This post was last modified on ian. 24, 2011, 9:26 AM 09:26

Disqus Comments Loading...