X

Video: 5 moduri neobisnuite de a folosi tableta iPad

Cei de la Mashable au facut un mic top cu 5 dintre cele mai neobisnuite moduri de a folosi o tableta iPad. Mi se pare destul de interesant modul in care gandesc unii oameni dar si versatilitatea iDevice-urilor care isi gasesc  locul in cele mai neobisnuite spatii/situatii. Favorita mea e numarul 4.

1. My Kitchet Pad

Daca tot ai o bucatarie cu niste dulapuri montate pe pereti, de ce sa nu faci o gaura si sa bagi o tableta iPad intr-una dintre usi? Sunt curios sa stiu cat de des fac oamenii aia mancare acolo, ar fi interesant de vazut cum arata tableta aia dupa o sesiune de cooking.

2. Apple iPad Macintosh

O combinatie reusita intre trecutul si viitorul Apple.

3. iBook – iPad Modification

Am vazut atatea carcase care promit sa transforme o tableta iPad intr-un laptop, dar parca o combinatie intre un iBook si o tableta iPad arata mult mai bine. Din cate vad au conectat tastatura la iPad si probabil functioneaza cu tableta fara probleme.

4. iPad Walking Robot

Daca tot am vorbit astazi despre Star Trek, ramanem in lumea SF cu aceasta implementare inedita. O tableta iPad si un iPhone care au montate niste motorase electrice care le directioneaza miscarile. Foarte interesant.

5. Hammerhead Axepad iPad Guitar

Lasand la o parte prezentarea neobisnuita, dispozitivul in sine arata destul de interesant, insa cam greu de folosit, oricum foarte foarte interesant.

This post was last modified on ian. 29, 2011, 8:22 PM 20:22

Disqus Comments Loading...