X

O noua versiune a Navigon va aduce cateva noutati aplicatiei pentru iPhone/iPad

Astazi la Mobile World Conference 2011 compania Navigon a anutat ca va lansa in curand o noua versiunie a celebrei aplicatii pentru iDevices. Aceasta noua versiune va aduce 2 noi functii importante pentru utilizatori : Reality Scanner si Camping and Motorhome Navigation. Reality Scanner este destinat utilizatorilor de iPhone care folosesc aplicatia cand merg pe jos printr-un anumit oras. Aceasta functie foloseste camera dispozitivului si prezinta pe ecran o harta a orasului in care sunt reprezentate cele mai importante puncte de interes pe care utilizatorii pot sa le viziteze. Folosind aceasta noua functie aplicatia va poate arata si ghida catre aceste puncte de interes.

Camping and Motorhome Navigation este o functie destinata celor care au o rulota sau pur si simplu cauta o locatie pentru camping. Hartile din Navigon vor avea marcate locatii speciale unde puteti merge “la iarba verde” sau unde puteti mergi si parca rulota, adica spatii special desinate acestui gen de autovehicule. Pentru Romania nu stiu cat de multe puncte de interes de acest gen exista insa pentru restul lumii functia este extrem de utila.

Navigon va implementa niste functii foarte interesante pentru altii insa pentru romani probabil vor fi inutile avand in vedere ca acoperirea tarii noastre lasa de dorit in cazul punctelor de interes.

Disqus Comments Loading...