X

sn0wbreeze cauzeaza probleme celor care fac unlock cu ultrasn0w

Marti iH8sn0w a lansat prima versiune a sn0wbreeze care permite utilizatorilor sa faca untethered jailbreak pe iOS 4.2.1 si apoi unlock daca au un baseband decodabil. Stiu ca multi dintre voi s-au grabit sa foloseasca aceasta noua versiune a sn0wbreeze urmand tutorialul meu, insa am observat ca unii au avut o anumita problema cu unlock-ul terminalelor dupa folosirea sn0wbreeze. Aparent ultrasn0w fie nu face decodarea cum trebuie fie o face dar semnalul terminalelor fluctueaza ori semnalul este mult mai slab decat era inainte. In anumite cazuri dupa decodare terminalul nu recunoaste cartela sau o recunoaste dar nu “prinde” semnal.

Nu stiu ce anume cauzeaza aceasta problema, nu cred ca iH8sn0w stie insa pentru a o rezolva trebuie sa faceti restore fie la un custom ipsw facut pe

Mac daca trebuie sa pastrati baseband-ul intact, fie sa faceti restore la iOS 4.2.1 si update de baseband. Aceasta a fost singura metoda de a rezolva problema, cel putin singura descoperita de mine pana acum. Daca mai stiti si alte solutii va rog sa lasati metoda intr-un comentariu.

Astazi a aparut o noua versiune a sn0wbreeze, puteti incerca sa faceti un custom ipsw folosind-o, insa nu stiu daca veti rezolva sau nu problemele.

This post was last modified on feb. 19, 2011, 9:27 AM 09:27

Disqus Comments Loading...