X

Iata tot ce aduce nou iOS 4.3 GM – articol actualizat constant

Mai sunt 8 zile pana la lansarea oficiala a iPad 2 impreuna cu iOS 4.3 si Apple a facut disponibila versiunea Gold Master(GM) a iOS 4.3 pentru dezvoltatori. Toate functiile disponibile in aceasta versiune GM vor fi disponibile si in versiunea iOS 4.3 care va fi lansata pe 11 martie deoarece versiunea GM este versiunea finala a iOS 4.3 doar ca este disponibila momentan pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Mai jos aveti toate noutatile aduse de iOS 4.3 GM.

1. Safari are implementat nou motor JavaScript Nitro care imbunatateste semnificativ performantele browserului.

2. iTunes Home Sharing a fost implementat in iOS 4.3 GM si accesarea librariei iTunes se face din aplicatia iPod a dispozitivului nostru. Nu este necesara setarea vreunui cont ci conectarea prin Wi-Fi la Mac-ul/PC-ul unde avem libraria.

iTunes Home Sharing permite streaming-ul doar pentru un singur dispozitiv deci va trebui sa alegeti daca doriti sa il faceti de pe iPhone, iPad sau iPod Touch. Puteti deschide orice continut media din libraria voastra, fie ca e vorba de filme, muzica, pdocast-uri, etc.

3. Gesturile multitouch pentru iPad pot fi activate in continuare, ar fi interesant ca Apple sa nu le mai scoata.

4. Aplicatia Camera are sunetul original pentru facut poze. Sunetul implementat in iOS 4.3 a fost scos.

5. Se pare ca Apple ar intentiona sa introduca si posibilitatea de a achizitiona ringtone-uri direct din terminalele noastre. Eu inca nu am gasit functia respectiva dar o caut in continuare.

This post was last modified on mart. 4, 2011, 12:00 AM 00:00

Disqus Comments Loading...