X

Asiaticii vaneaza tabletele iPad 2 din magazinele Apple, le vand la pret dublu in China

The New York Post a scris un articol extrem de interesant aseara in care detaliaza motivele pentru care oamenii nu reusesc sa achizitioneze tablete iPad 2 din magazinele Apple. Imaginea de mai sus a fost facuta ieri in fata magazinului Apple din Fifth Avenue, New York, unde un grup de chinezi avea 3 plase de rafie pline cu tablete iPad 2. La rand asteptau in jur de 200 de asiatici care au primit bani de la unul dintre “organizatorii sedintei de shopping” si de indata ce au intrat in magazin au cumparat cat de multe tablete au putut. Toate tabletele pe care le vedeti acolo plus multe altele vor fi duse in China si vandute la preturi de aproape 3 ori mai mari decat cele din magazinele Apple.

The scammers in line then went inside and bought iPad 2’s — wiping out the store within minutes.

“We buy from here, then sell,” one of the organizers gloated outside the store, standing near one of several bulging, oversized shopping bags filled with the hot devices.

“The ones we bought today are already on their way to China,” where they haven’t gone on sale yet, said the boss. “It’s been pretty crazy.”

Problema cea mai mare? Apple stie de aceste practici, clientii stiu de aceste practici insa compania refuza sa le opreasca. Angajatii magazinelor Apple spun ca nu au puterea de a opri ceea ce fac aceste persoane, sefii nu ii lasa sa faca nimic iar sute de oameni stau si se uita cum asiaticii aduna zeci/sute de tablete in sacose in fata magazinelor Apple. Pentru Apple nu conteaza unde se duc tabletele atat timp cat ele sunt achizitionate de cineva insa avand in vedere ca aceasta practica este desfasurata in public, in vazul tuturor, cred ca ar trebui oprita. Daca nu ati putut achizitiona o tableta iPad 2, macar acum stiti care sunt motivele.

This post was last modified on mart. 17, 2011, 7:40 AM 07:40

Disqus Comments Loading...