X

Celeste va fi disponibila in aceasta noapte in Cydia

Celeste, primul program integrat in iOS care va permite transferul de fisiere prin BlueTooth intre dispozitive, va fi disponibil incepand de maine in Cydia. Dupa cum vedeti, pe cronometrul de pe site-ul oficial al aplicatiei ni se spune ca mai sunt putin pste 18 ore pana la lansarea aplicatiei in Cydia, deci in aceasta noapte in jurul orei 3:00 ar trebui sa avem aplicatia in Cydia. Desigur ca acest timeline ar putea fi incalcat si oricum nu are rost sa pierdeti o noapte asteptand aplicatia pentru ca ea va fi oricum disponibile in Cydia maine dimineata la prima ora.

Nu se stie deocamdata cat va costa Celeste insa umbla zvonuri care indica faptul ca aplicatia nu va putea fi sparta deci va trebuie achizitionata de toti cei care vor fi interesati sa o foloseasca. Maine voi face un scurt review al aplicatiei de indata ce va fi disponibila in Cydia.

UPDATE: Dezvoltatorii aplicatiei au modificat data lansarii iar cronometrul anunta ca abia maine la ora 14:00 vom avea Celeste disponibila in Cydia. Desigur ca data este supusa unor modificari ulterioare, asa cum a fost si pana acum.

This post was last modified on mart. 21, 2011, 11:57 AM 11:57

Disqus Comments Loading...