X

Video: iPhone 5 intra in faza de testare, va avea o structura externa din metal si ecran de 4 inch?

Clipul video de mai sus a fost prezentat la inceputul lunii ianuarie si atunci toata lumea credea ca avem in fata viitorul model al terminalului iPhone. Teoria se baza pe faptul ca dispozitivul are antenele laterale repozitionate insa de indata ce iPhone 4 CDMA a fost lansata multi au abandonat aceasta teorie spunand ca defapt in imagini aveam versiunea CDMA a iPhone 4. Acum teoriile revin in atentia noastra avand in vedere ca o publicatie din China tocmai a anuntat ca iPhone 5 a intrat in faza de testare la partenerii Apple si ca productia acestui terminal va incepe in Q3 a anului 2011.

In ultima vreme s-a speculat ca iPhone 5 va avea un design aproape identic precum cel al iPhone 4, diferente minore existand in lateralele dispozitivului unde sunt pozitionate antenele. Acum o publicatie

din China sustine ca Apple va fabrica aceste antene externe dintr-un alt material pentru a imbunatati calitatea de receptie. Publicatia mai sustine si ca iPhone 4 va avea un ecran de 4 inch si sincer sa fiu cred ca Apple ar putea implementa un ecran mai mare pentru terminalul iPhone insa un ecran de 4 inch e foarte greu de “inghesuit” in actuala structura a dispozitivului.

Mai sunt doar cateva luni pana la lansarea iPhone 5 si nu pot sa spun decat ca astept ca un angajat sa mai “piarda” un iPhone printr-un bar.

This post was last modified on mart. 22, 2011, 9:52 AM 09:52

Disqus Comments Loading...