X

Geohot paraseste SUA in mijlocul procesului cu Sony

Aseara pe mai multe site-uri a aparut o informatie conform careia geohot ar fi fugit din SUA in America de Sud datorita modului in care se desfasoara procesul cu Sony in care este implicat. Multi l-au comparat cu un personaj care incearca sa se ascunda in America de Sud pana cand procesul impotriva sa va lua sfarsit insa in realitate lucrurile sunt complet diferite. Gohot a anuntat pe blogul

sau ca a plecat intr-adevar in America de Sud insa intr-o vacanta pe care o planificase si platise inca din luna noiembrie a anului trecut, motivul fiind vacanta de primavara in care au intrat acum studentii americani.

Factually, it’s true I’m in South America, on a vacation I’ve had planned and paid for since November. I mean, it is Spring break; hacking isn’t my life. Rest assured that not a dime of legal defense money would ever go toward something like this. And of course Townsend loves the idea of painting me as an international fugitive. I have been in contact with my lawyers almost every day; I would not let the case suffer. That said, I also won’t let this ridiculous lawsuit run my life either. Then the fearmongerers win.

I will be back, I hear it’s hard to come by the Xperia Play down here.

Deci nu, geohot nu a fugit in America de Sud de frica procesului cu Sony, nu se ascunde de justitia americana si da, se va intoarce inapoi in SUA cand isi va termina vacanta.

This post was last modified on mart. 24, 2011, 9:08 AM 09:08

Disqus Comments Loading...