X

Unlock pentru iPhone in urmatoarele saptamani/luni

Ati vrut noutati despre viitoarea solutie de unlock? Ei bine iata ca am cateva noutati pentru voi insa din pacate sunt sigur ca veti ramane la fel de dezamagiti ca si pana acum. Veeence, un apropiat al celor care dezvolta solutii de unlock si jailbreak, a scris cateva noutati in legatura cu procesul de unlock pe care il dezvolta Dev Team. Pe scurt, Dev Team incearca sa decripteze cheia NCK(care permite unlock permanent) folosind un atac de tip brute force care ar putea dura cateva zile sau saptamani si nu e sigur ca va functiona.

In paralel Dev Team lucreaza si la o solutie software pentru unlock insa din pacate nu exista detalii despre stadiul de dezvoltare in care se afla aceasta solutie. Veeence spune ca ambele solutii ar putea da gres si in aceasta situatie Dev Team ar ramane fara absolut nimic pentru ca exploit-urile lui sherif hashim au functionat doar pentru decodarea cartelei T-Mobile a lui MuscleNerd.

In concluzie, Dev Team incearca ce mai poate pentru a face o solutie de unlock insa sansele ca eforturile lor sa fie incununate de succes sunt mici si daca va exista o solutie de unlock, aceasta probabil va fi scoasa peste cateva saptamani bune sau peste vreo luna/doua.

 

This post was last modified on mart. 27, 2011, 3:59 PM 15:59

Disqus Comments Loading...