X

iOS 4.3.1 o zi mai tarziu

A trecut deja mai bine de o zi de cand solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 este disponibila pe internet si probabil multi dintre voi s-au grabit sa faca update la ultima versiune a iOS. Am reusit si eu sa fac ieri, am intampinat cateva dificultati insa in final am facut jailbreak-ul, am instalat toate cele necesare si m-am jucat putin cu terminalul sa vad cum sta treaba. Pana acum totul e ok, sistemul se misca mai bine decat pe iOS 4.2.1 pe iPhone 4 si nici 3GS-ul nu face mofturi desi are un custom facut cu sn0wbreeze 2.4. Momentan n-am intalnit nici un fel de probleme cu functiile terminalului, Wi-Fi-ul merge fara probleme dar nu m-am plimbat pe la hotspot-urile din oras inca.

Unele persoane au realizat ca butonul silent vibreaza invers dupa jailbreak, altii au probleme cu afisarea barelor de semnal insa per total lumea pare a fi multumita de noua solutie de jailbreak. In afara problemelor de implementare a exploit-ului in sine totul functioneaza bine pana acum.

Voi ce probleme ati avut cu iOS 4.3.1?

UPDATE: Problema cu inversarea butonului silent afecteaza pe mai toata lumea. In loc sa vibreze cand comutati pe silent, butonul vibreaza cand comutati pe modul audio.

This post was last modified on apr. 5, 2011, 1:34 PM 13:34

Disqus Comments Loading...