X

Vrei sa faci bani? Stai la coada pentru iPad 2! Castiga 400$ pe zi.

In SUA tableta iPad 2 se gaseste destul de greu, asta in conditiile in care Best Buy blocheaza stocurile pentru a face promotii in weekend-uri. In magazinul online Apple orice comanda pentru iPad 2 este livrata in 2 – 3 saptamani iar in magazine ajung stocuri noi o data la cateva zile. In aceste conditii e destul de greu sa cumperi o tableta insa daca vrei sa faci niste bani atunci stai la coada peste noapte pentru a achizitiona dimineata tabletele. Anumiti reselleri de produse Apple din China si-au trimis de cateva saptamani oameni in fata magazinelor Apple din SUA care stau peste noapte la coada, cumpara dimineata tablete pe care mai apoi le trimit in tara natala. Aparent se castiga in jur de 400$ pe zi facand acest lucru deci e de inteles de ce unii petrec zile si nopti in fata magazinelor Apple.

The people I saw waiting outside the SoHo store mostly refused to answer questions about what they were doing. But one man, who looked to be around 40 years old and declined to share his name, said he could make up to $400 a day by purchasing and reselling the iPad 2. As I reported last year, this is more money than many Chinese immigrants make in a week.

Informatiile vin de la un editor al publicatiei New York Times care nu a putut achizitiona o tableta pentru un membru al familiei iar principalii vinovati sunt chinezii care sunt prezent in mod constant in fata magazinelor Apple din SUA. Daca locuiti in SUA atunci probabil puteti castiga cativa banuti daca petreceti cateva nopti in fata unor magazine Apple.

 

Disqus Comments Loading...