X

Versiunea alba a iPhone 4 disponibila pe 27 aprilie?

Zvonurile privind lansarea versiunii albe a iPhone 4 par a nu se mai termina si din pacate nici Apple nu ia vreo masura pentru a le stavili. Dupa anuntarea lansarii terminalului iPhone 4 in primavara acestui an, au aparut tot felul de informatii care dadeau terminalul ca si lansat insa in final totul s-a dovedit a fi fals. Acum cei de la 9to5mac au publicat un memoriu intern trimis unor angajati ai unui retailer din Olanda numiat BelCompany in care se explica faptul ca versiunea alba a iPhone 4 va fi disponibila in cantitati limitate incepand cu 27 aprilie.

Next wednesday receiving all stores from t-mobile the iPhone 4 white 16GB. Also some stores will receive the 32GB version. Next delivers are short and only few iphone each time. If there are customers, say that they must wait for 4 to 5 weeks if the store have no white iPhone anymore.

Eu unul cred ca totul e mai mult decat eronat si spun asta pentru ca Apple nu are obiceiul de a lansa produse importante in zilele de miercuri. Daca era vorba de o zi de marti sau vineri atunci poate ar fi avut credibilitate zvonul dar miercurea nu prea cred ca vor lansa cei de la Apple nimic.

This post was last modified on apr. 22, 2011, 9:39 PM 21:39

Disqus Comments Loading...