X

Versiunea alba a iPhone 4 a avut nevoie de protectie UV suplimentara

10 luni, atat le-a trebuit celor de la Apple sa pregateasca versiunea alba a terminalului iPhone 4 pentru lansarea oficiala. S-a zvonit in aceasta perioada ca Apple ar apela la un nou tip de vopsea facuta de japonezi si asta din cauza unor probleme cu inregistrarea pozelor sau a altor probleme legate de scapari de lumina. In final compania a reusit sa produca o versiune a dispozitivului care poate fi comercializata la scara larga insa procesul a fost destul de complex si greu. Phil Schiller a declarat astazi intr-un interviu, alaturi de Steve Jobs, ca pentru versiunea alba a iPhone 4 a fost nevoie de  folosirea unor elemente de protectie avand in vedere ca anumite componente interne ar fi avut de suferit din cauza folosirii acestei culori.

It was challenging,” Apple senior vice president Phil Schiller said during a joint interview with CEO Steve Jobs on Wednesday. “It’s not as simple as making something white. There’s a lot more that goes into both the material science of it–how it holds up over time… but also in how it all works with the sensors.

We thought we were there a year ago, or less than that, when we launched the iPhone 4 and we weren’t,” Schiller said. By waiting, he said that the company was able to deliver a product that will live up to expectations.

Jobs noted that the work that Apple had to do to get the white iPhone ready has benefited the company more broadly.

Se pare ca senzorii de proximitate ar fi avut probleme de functionare in aceasta versiune a terminalului, de aceea dispozitivul are senzorul de proximitate expus in partea de sus  carcasei. Pe langa senzor Apple spune ca au fost anumite probleme cu protectia impotriva razelor ultraviolete asa ca a fost nevoie de testare, testare si iar testare pentru a obtine un dispozitiv aproape perfect. Pe scurt, procesul de dezvoltare a fost mai lung decat si-ar fi inchipuit Apple insa partea buna e ca iPhone 4 alb va fi disponibil de maine si iPhone 5 va avea o versiune alba chiar de la lansare.

This post was last modified on apr. 27, 2011, 9:41 PM 21:41

Disqus Comments Loading...