X

Video: Real Guitar permite posesorilor de iPhone sa cante la chitara

Daca aveti doar un iPhone atunci mai mult ca sigur stiti ca nu puteti rula Garageband pe el. Garageband este o aplicatie foarte complexa care permite posesorilor de iPad sa foloseasca instrumente virtuale: chitara, tobe, pian, etc pentru a in registra melodii. Pentru iPhone nu exista nici o aplicatie la fel de complexa insa Real Guitar aduce putin din Garageband si pe iPhone iar din clipul video de mai sus se pare ca aplicatia e destul de bine facuta. Desigur ca pe iPad aveti mai mult spatiu de lucru insa daca aveti doar un iPhone atunci va puteti juca putin prin aplicatie si puteti incerca sa compuneti ceva folosind Real Guitar.

Iata cateva functii ale Real Guitar :

  • Full support of the retina display of iPhone 4
  • A huge chords database (around 1000!)
  • Hi-Fi sound
  • On-the-fly chords switching
  • Full support of the previous versions of the devices (iPhone 3G/iPod) without slowing down

Putine aplicatii din AppStore permite utilizatorilor sa “cante” la chitara atat de bine iar Real Guitar pare a fi una dintre cele mai bune aplicatii. Real Guitar costa doar 0.79€.

Pretul initial:
Nume:
Real Guitar

0.79





Developer: Aliaksandr Minets
Categoria: Music


Descriere: Real Guitar is one of the most realistic guitar simulator apps featuring a user-friendly interface and an awesome sound quality. All the notes have been recorded from the live guitar. With the help of Real Guitar you can easily strum, pluck, and strike th…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.4 Mb


 

This post was last modified on mai 15, 2011, 6:23 PM 18:23

Disqus Comments Loading...