X

Scott Forstall pe locul 2 in topul celor mai creativi oameni din mediul business in anul 2011

Scott Forstall, unul dintre cei mai importanti oameni ai Apple, a iesit pe locul 2 in topul celor mai creativi oameni din mediul business in anul 2011. SVP-ul celor de la Apple se ocupa de dezvoltarea sistemului de operare iOS si tot ce folosim noi acum a fost aprobat testat si implementat de catre oamenii condusi de el. Faptul ca sistemul de operare ce ruleaza pe 200 de milioane de iDevice-uri este un standard in industria terminalelor mobile l-a ajutat sa fie clasat pe locul al doilea intr-un top in care Steve Jobs sau Jony Ive nu se afla. Scot Forstall se afla in compania selecta a unor oameni din spatele celor mai utilizate servicii de socializare online si trebuie sa recunoastem, nu e usor sa ajungi in topul unei asemenea liste.

It’s true. While the appearance of Apple’s products often gets most of the glory, it’s the software that is really the aspect of the Apple experience that the competition still can’t come close to touching.

Poate anul viitor un alt membru al echipei de conducere a Apple va ajunge pe primul loc sau poate nu vom vedea niciunul in top, oricum e nevoie de schimbari radicale in iOS si daca Forstall le va face atunci probabil va  fi cel mai creativ om al anului 2012.

Disqus Comments Loading...