X

Video: RunningIndicator permite inchiderea aplicatiilor direct din SpringBoard

Ryan Petrich a continuat aseara Tweak Week prin lansarea tweak-ului numarul 5 care este extrem de intersant si este denumit RunningIndicator. RunningIndicator are o functionalitate extrem de simpla: ne spune care aplicatii sunt deschise in background si permite stergerea lor direct din Springboard. Dupa ce instalam RunningIndicator vom vedea in Springboard in dreptul fiecarei aplicatii deschise un fel de “aura” plus un mic buton X in partea stanga sus. Aura indica faptul ca aplicatia este deschisa in background iar X-ul ne da posibilitatea de a inchide aplicatia direct din SpringBoard fara a mai accesa task switcher-ul din iOS.

RunningIndicator este de departe cel mai interesant tweak lansat pana acum de  catre Ryan Petrich in cadrul TweakWeek si demonstreaza cat de inventivi sunt dezvoltatorii dar si cat de mult poate fi personalizat iOS-ul. RunningIndicator poate fi descarcat gratuit din repo-ul : http://rpetri.ch/repo/.

UPDATE: Se pare ca tweak-ul nu functioneaza chiar cum trebuie adica nu inchide apliatiile din background atunci cand este actionat.

This post was last modified on iun. 6, 2011, 10:25 AM 10:25

Disqus Comments Loading...