X

2 povesti \”incredibile\” legate de terminale iPhone

Prima poveste are in prim-plan o femeie din SUA care si-a lasat terminalul iPhone pe acoperisul masinii si a plecat sa isi faca treburile prin oras. Desigur ca terminalul a cazut si cel putin o masina l-a calcat deoarece femeia s-a intors in acelasi loc pentru a il recupera si a gasit cateva urme de cauciuc pe carcasa care ii proteja terminalul. Spre surprinderea ei dispozitivul nu avea nici o zgarietura si functiona fara probleme desi avea pe ecran doar o folie de protectie si o carcasa in partea din spate. Lasand la o parte “neatentia” femeii, povestea “incredibila” nu se termina aici deoarece persoana in cauza i-a trimis un email lui Steve Jobs in care i-a explicat tot ce s-a intamplat si l-a intrebat de ce ar avea nevoie de un iPhone 5 daca iPhone 4 este atat de bun?

This is my thank you note for making an incredible product that is also klutz-proof. If the iPhone 5 just happens to be nuclear war proof, I will have to upgrade, because I will inevitably find a nuclear war to drop it in.” And signs off: “An Apple fan for life, mostly because my iPhone will survive my hijinks.

Concluziile le trageti singuri.

A doua poveste se axeaza in jurul modului in care un iPhone si Weibo au fost folosite pentru a reuni o mama si o fiica despartite timp de 5 ani de zile. “Incredibila” este si aceasta poveste deoarece o femeie a oprit pe strada un necunoscut cerandu-i sa ii faca o poza cu tableta sa iPad si sa o puna pe Weibo(Twitter-ul Chinei) in ideea ca fiica sa ar putea sa o vada si sa o caute. Barbatul avea o tableta iPad Wi-Fi insa avea si un iPhone cu care i-a facut poza si a publicat-o pe Weibo. 100.000 de retweet-uri mai tarziu poza ajunge si la ochii fiicei femeii care a inceput sa o caute si in final a reusit sa o gaseasca, totul multumita tehnologiei.

Desi par greu de crezut, astfel de povesti se intampla in realitate insa putine dintre ele sunt mediatizate.

This post was last modified on iul. 3, 2011, 1:55 PM 13:55

Disqus Comments Loading...