X

Apple actualizeaza aplicatia Find My iPhone

      In cursul acestei nopti Apple a actualizat aplicatia Find My iPhone la versiunea 1.2.1 rezolvand o parte dintre problemele de stabilitate avute de versiunile anterioare ale aplicatiei. Find My iPhone este o aplicatie conectata la serviciul cu acelasi nume pus la dispozitie de catre Apple tuturor posesorilor de iDevice-uri care pot afla oricand unde se afla unul dintre dispozitivele care au acest serviciu activ. Find My iPhone foloseste o conexiune de internet si GPS-ul terminalului pentru a oferi in timp real date despre locatia dispozitivului iar utilizand serviciul disponibile pe me.com putem afla locatia dispozitivului, trimite un mesaj catre dispozitiv sau bloca sau sterge toate datele terminalului nostru in cazul in care este furat.

      Aplicatia Find My iPhone este disponibila gratuit in App Store impreuna cu serviciul cu acelasi nume care este disponibil gratuit numai daca aveti iOS 4.2 instalat.

Pretul initial:
Numele:
Find My iPhone

Gratuit

s





Developer: iTunes S.a.r.l.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Find My iPhone is free for anyone with an iPhone 4, iPad, or 4th generation iPod touch (iOS 4.2 or later required).* Just sign in with your Apple ID on your qualifying device and turn on Find My iPhone to …


Dimensiunea aplicatiei este: 5.3 Mb


This post was last modified on aug. 9, 2011, 12:09 PM 12:09

Disqus Comments Loading...