X

Video: Aplicatia Integrame – cea mai buna metoda de a petrece timpul liber, acum si la reducere

    Aplicatia Integrame a fost dezvoltata de Victor Campeanu( cel care primeste multumirile mele pentru toata munca depusa pana acum in dezvolarea aplicatiei iDevice.ro si pentru cea care va urma) si este acum disponibila in AppStore pentru doar 1.59€. Integrame este o aplicatie grozava pentru cei carora le palce sa rezolve integrame si Victor a reusit sa o transforme intr-una dintre cele mai apreciate aplicatii dezvoltate in Romania. Cu un design atractiv si foarte multe integrame potrivite pentru gusturile fiecaruia, Integrame este din punctul meu de vedere o aplicatie care nu ar trebui sa lipseasca din protofoliul unui pasionat.

Aplicația “Integrame” aduce acest fenomen pe iPhone/iPad-ul dvs., oferind în această versiune 100 de careuri de cea mai bună calitate dintr-o gamă foarte variată de subiecte cum ar fi muzică, geografie, literatură, sport, animale, personalitați, istorie, etc.. organizate pe 3 grade de dificultate (începator, mediu, avansat).

Alte facilitați:

  • opțional confirmarea răspunsurilor
  • opțional oferirea soluțiilor
  • opțional cuvinte cheie marcate
  • setări fonturi, culoare şi mărime litere
  • clasament online GameCenter
  • integrare Facebook: arată-le prietenilor scorul obținut
  • multitask, grafica retina display

     Incepand de astazi aplicatia Integrame este disponibila in App Store la pretul promotional de 1.59€ si va recomand sa profitati de ocazie pentru ca nu se stie cand va mai deveni Victor la fel de darnic. Aplicatia este universala deci o puteti instala pe orice iDevice dupa achizitie.

Pretul initial:
2.39€
Numele:
Integrame

1.59

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: Games


Descriere: Integramele constituie un fenomen pe piaa revistelor de divertisment. Ele sunt un adevrat exerciiu mental care ofer dezlegtorilor teste de cultur general, relaxare, confirmarea i mbogirea cunotinelor n div…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.7 Mb


This post was last modified on aug. 30, 2011, 1:01 PM 13:01

Disqus Comments Loading...