X

500.000 de ringtone-uri pentru terminalul tau

     Incepand cu iOS 5 Apple va permite utilizatorilor sa seteze tonuri de apel pentru mesaje, mailuri, tweet-uri, notificari din calendar, aproape pentru orice functie disponibila in terminalele noastre. Apple a inclus cateva zeci de ringtone-uri in iOS 5 insa sunt sigur ca multi dintre voi isi doresc si altele asa ca in App Store a aparut aplicatia 500.000+ Ringtones care va ofera exact acest lucru. Aplicatia are o baza de date de peste 500.000 ringtone-uri care pot fi descarcate si utilizate cu terminalele noastre iar voi trebuie doar sa selectati ce va place.

      Alegeti un ton de apel, il descarcati iar pentru a il seta in terminal trebuie sa il copiati in calculator folosind iTunes si functia file sharing iar apoi trebuie sa il sincronizati prin categoria Ringtones a aceluiasi iTunes. Dupa sincronizare veti avea tonul dorit direct in telefon si gata de utilizare. Metoda este complicata insa ofera tuturor posibilitatea de a isi modifica tonul de apel fara a si-l face singuri.

     Iata principalele caracteristici ale aplicatiei :

  • More than 500.000 quality ringtones for free.
  • Browse ringtones by Most Downloaded, Most Commented, Top Rate, New & Popular or Newest.
  • Search ringtones: enter song’s name to search ringtones.
  • Browse ringtones by 27 categories: Alternative, Blues, Children, Comedy, Dance, Rock, Pop, …
  • Download unlimited ringtones (resume support).
  • Preview ringtones before download them.

     Aplicatia este disponibila gratuit in App Store insa permite descarcarea a doar 3 ringtone-uri iar pentru a avea acces la posibilitatea de a descarca oricate ringtone-uri doriti trebuie sa achizitionati versiunea full pentru doar 0.79€.

Pretul initial:
Numele:
Ringtones 500.000+

Gratuit

s





Developer: Ha Dung
Categoria: Entertainment


Descriere: Ringtones 500.000+ is an application allows you to download more than 500.000+ free ringtones to your iPhone/iPod directly.

After download them, you can use them as custom ringtone of your iPhone.

Main …


Dimensiunea aplicatiei este: 0.4 Mb


This post was last modified on sept. 2, 2011, 7:26 PM 19:26

Disqus Comments Loading...