X

Samsung Galaxy Tab 7.7 retrasa de la IFA Berlin 2011 din cauza Apple?

     Zilele acestea la Berlin se desfasoara IFA 2011, o conventie in care marii producatori de produse electronice vin sa isi prezinte cele mai noi creatii. Zilele trecute compania Samsung a prezentat cateva terminale printre care si tableta Samsung Galaxy tab 7.7 care ar urma sa fie lansata in viitorul apropiat pe pietele din intreaga lume. Desi foarte multa lume a fost interesata de produse, astazi Samsung a luat decizia de a retrage tableta de pe standuri si de a acoperi toate materialele promotionale instalate initial.

      Nimeni nu stie de ce a luat Samsung aceasta decizie, compania nu a facut niciun anunt oficial insa se speculeaza ca procesul intentat de compania Apple in Germania ar sta la baza luarii acestei masuri. Cele 2 companii au pe rol procese in Germania si Olanda, procese in care Apple incearca sa blocheze vanzarile produselor companiei Samsung insa teoretic, compania asiatica ar fi trebuit sa isi poata prezenta tableta fara nici o problema. Desi oficial nu se stie nimic, standurile companiei au ramas fara tableta si este posibil ca in zilele urmatoare un reprezentant al Samsung sa faca un anunt oficial.

       Fie ca retragerea are legatura cu procesele intentate de Apple ori cu o tentativa a celor de la Samsung de genera putina publicitate, cert este ca evenimentul a ajuns in centrul atentiei tuturor celor prezenti si nu numai.

This post was last modified on sept. 3, 2011, 7:55 PM 19:55

Disqus Comments Loading...