X

iOS 5.0.1 rezolva problemele cu autonomia bateriei, aduce alte noutati importante

   V-am spus deja ca Apple a lansat o versiune beta a iOS 5.0.1, acum va spun ce anume a rezolvat Apple in aceasta versiune a sistemului de operare. Conform changelog-ului publicat pentru dezvoltatori, Apple a rezolvat problemele cu autonomia bateriei, a activat gesturile multitouch pentru tableta iPad, a rezolvat problemele care duceau la imposibilitatea de a sincroniza documentele din iDevice-uri cu iCloud, a imbunatatit sistemul care recunoaste cuvintele rostite cu accent australian si a rezolvat alte probleme de securitate ale sistemului de operare.

    Iata changelog-ul complet :

  • Fixes bugs affecting battery life
  • Adds Multitasking Gestures for original iPad
  • Resolves bugs with Documents in the Cloud
  • Improves voice recognition for Australian users using dictation
  • Contains security improvements

    Pe langa toate noutatile mentionate mai sus, avem o rezolvare a problemei care oferea utilizatorilor posibilitatea de a accesa sistemul de operare din Lockscreen desi aveau un passcode setat. Aceasta versiune beta a iOS expira pe data de 14 decembrie insa Apple o va lansa public inainte de respectiva data. Este interesant ca a lansat o versiune beta a iOS care nu aduce modificari extrem de importante si observ ca Apple doreste mai mult feedback de la dezvoltatorii sai. Mai jos aveti o scurta declaratie a unui reprezentant al Apple.

A small number of customers have reported lower than expected battery life on iOS 5 devices,” an Apple spokesperson told The Loop. “We have found a few bugs that are affecting battery life and we will release a software update to address those in a few weeks.

Thanks to Calin.

This post was last modified on nov. 3, 2011, 9:14 AM 09:14

Disqus Comments Loading...