X

Safari 5.1.2 beta lansat de Apple pentru dezvoltatori

    Dupa iOS 5.0.1 beta si iTunes 10.5.1 beta 2, Apple a lansat aseara si Safari 5.1.2 beta pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru Mac OS X. Noua versiune a browserului Safari aduce imbunatatiri ale performantelor generale, rezolvarea unor buguri dar si o rezolvare a problemei ce priveste afisarea documentelor PDF. Aceasta noua versiune a Safari este disponibila pentru dezvoltatorii de aplicati numai prin portalul dedicat lor pe site-ul companiei Apple deci nu puteti sa il instalati decat daca il primiti de la un dezvoltator inregistrat la Apple.

Safari 5.1.2 fixes issues where PDFs in frames were not displayed in the browser. Please test this build with websites that display PDF documents inline such as banks and document management systems.

     In aceasta noua versiune a browserului Apple a modificat si modul in care ruleaza functia de printare a unui document iar compania din Cupertino le cere dezvoltatorilor sa verifice aceasta functie dar si modul in care browserul raspunde in urma interactiunii cu o tastatura sau un mouse.

This post was last modified on nov. 4, 2011, 8:01 AM 08:01

Disqus Comments Loading...