X

Video: Epoch – trailerul unui nou 3rd person shooter pentru iOS

    Epic Games este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri pentru platforma iOS si anul trecut a decis sa aduca motorul grafic Unreal Engine 3 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Motorul grafic folosit si in jocul Infinity Blade avea sa fie utilizat mai tarziu in alte jocuri populare din App Store iar acum va vorbesc despre unul nou numit Epoch. Actiunea din Epoch se desfasoara intr-o lume post-apocaliptica in care voi trebuie sa va luptati cu pentru a descoperi cauza razboiului care a decimat populatia globului. Astazi compania dezvoltatoare a prezentat un nou trailwer pentru joc si puteti observa in clipul de mai sus ca vorbim despre un titlu care cu siguranta ne va tine ocupati o buna perioada de vreme.

Created by ex-Irrational Games developers Andrew James and Ed Orman, Epoch takes place in a post-apocalyptic world, where you fight a never-ending robot war to unravel the mystery of the planet’s end. 

Combat is handled with simple flicks and swipes of your device’s screen, as you quickly vault between multiple cover points and pop-up to fill your opponents with lead.

   Modul de control a personajelor va fi asemanator celui din Infinity Blade, adica vom utiliza swype-urile laterale si frontale pentru a misca pesonajul si a utiliza armele. Gameplay-ul pare foarte interesant si grafica buna, acum astept data de 10 noiembrie pentru a putea descarca si testa jocul.

This post was last modified on nov. 4, 2011, 4:52 PM 16:52

Disqus Comments Loading...