X

Autonomia bateriei din iPhone 4S vs autonomia altor terminale Android

   iOS 5 are o mare problema cu gestionarea resurselor energetice ale iDevice-urilor, toate terminalele sunt afectate insa doar iPhone 4S a fost scos in evidenta pentru ca este cel mai recent produs al companiei. Apple a scos iOS 5.0.1, a rezolvat probleme cu autonomia insa deocamdata acea versiune a iOS este disponibila numai in versiune beta pentru dezvoltatorii de aplicatii. Dorind sa testeze autonomia bateriei terminalului iPhone 4S, cei de la PC World au facut o comparatie intre autonomia unor terminale Android si cea a dispozitivului facut de Apple.

    Terminalul folosit pentru teste avea iOS 5 deci nu continea rezolvarile implementate de catre Apple insa chiar si asa a iesit pe locul 3 in testul PC World, cu o autonomie de 6 ore si 14 minute. Instaland iOS 5.0.1 autonomia va creste considerabil si probabil iPhone 4S ar putea ajunge chiar pe la 7 ore de autonomie. Testul celor de la PC World a implicat rularea unui clip video in format 720p pe o retea Wi-Fi cu luminozitatea setata la maxim si volumul setat la un nivel acceptabil.

    Terminalul clasat pe primul loc este un Samsung Galaxy S II insa versiunea pentru Sprint. iPhone 4S ar putea urca pe locul 2 cu iOS 5.0.1 insa nu cred ca ar putea ocupa primul loc in topul celor de la PC World. Testul va fi repetat dupa ce apare iOS 5.0.1 si atunci vom afla cum se claseaza dispozitivul companiei din Cupertino.

Disqus Comments Loading...