X

iOS 5.0.1 nu rezolva problemele cu autonomia bateriei pentru toti utilizatorii

   Principalul motiv pentru care Apple a grabit lansarea iOS 5.0.1 a fost autonomia bateriei care din pacate nu era chiar atat de grozava cu noul iOS 5. Desi a fost lansata o versiune beta pentru developeri si cateva sute sau mii de utilizatori au avut ocazia sa o testeze separat, pe forumurile de discutii ale companiei inca exista oameni care sustin ca problemele cu autonomia nu au fost rezolvate. Mai mult decat atat, unii sustin ca iOS 5.0.1 le-a inrautatit autonomia bateriei care inainte nu era o problema.

New update is no help at all. I opened Safari and lost  2 % just by opening it.

Upgraded to 5.0.1 this morning.  Still draining at the exact same rate.  Unplugged with a full charge 2 1/2 hours ago, and already down to 80% with light usage.  Just lost 2% during a 15 minute shower.  I see no difference at all.

Same here.  Updated about 1.5 hours ago, battery has drained 20% since then with no usage!  This is awful!

Roughly the same numbers here.

    Nu stiu cum au facut majoritatea update insa va spun un secret: daca aveti probleme cu atonomia si vreti sa scapati de ele(sau de oricare altele), faceti un restore la iOS 5 si dupa el NU restaurati un backup. Facand un restore curat va asigurati ca nu importati prin backup eventuale probleme ale sistemului de operare. Stiu ca trebuie sa reinstalati toate aplicatiile si pierdeti anumite lucruri insa daca vreti sa scapti de probleme, aceasta este cea mai buna solutie.

This post was last modified on nov. 11, 2011, 8:43 AM 08:43

Disqus Comments Loading...