X

iOS 5 si functia de editare a pozelor – inutilitate sau progres major pentru Apple?

   In iOS 5 Apple a implementat in aplicatia Camera Roll un modul de editare a pozelor facute cu iDevice-urile noastre. Vorbesc despre cateva optiuni care ar trebui sa permita utilizatorior sa imbunatateasca, calitatea pozelor facute cu propriile dispozitive, totul fara a mai cumpara vreo aplicatie suplimentara din App Store. Practic accesand o poza din Camera Roll avem in partea dreapta sus un buton Edit care ne ofera acces la 3 functii implementate de Apple. Prima se numeste Enhance si ar trebui sa imbunatateasca aspectul general al pozei, a doua se numeste Red eye si elimina “ochii rosii” din pozele facute noaptea si ultima se numeste Crop iar cu ajutorul ei putem selecta doar o anumita regiune a pozei.

Turn your snapshots into frame-worthy photos in just a few taps. Crop, rotate, enhance, and remove red-eye without leaving the Photos app. Even organize your photos in albums — right on your device. With iCloud, you can push new photos to all your iOS devices. So if you’re taking photos on your iPhone, iCloud automatically sends copies to your iPad, where you can quickly touch them up before showing them off.

   Pentru Apple aceste optiuni par a fi un progres major insa ele sunt disponibile in aplicatii din App Store de ani de zile. Eu unul nu le-am folosit vreodata pentru pozele facute cu iDevice-ul meu si sincer sa fiu rareori imi aduc aminte ca le am. Desigur ca nu as inlocui o aplicatie precum Camera+ cu aceste optiuni insa oare cat de utile sunt pentru voi? Le-ati folosit vreodata de cand ati instalat iOS 5 pe iDevice-ul vostru? Mai mult decat atat, ati inlocuit vreo aplicatie de editare foto dupa ce Apple a implementat functiile acestea in iOS 5?

This post was last modified on nov. 20, 2011, 12:20 PM 12:20

Disqus Comments Loading...