X

iDevice.ro mini review: Carcasa 3D Viewer pentru iPhone 4/4S

   Acum o saptamana am luat de la evoMAG.ro o carcasa 3D Viewer pentru iPhone 4/4S in ideea de a va demonstra cat de bine functioneaza tehnologia “3D” pe terminalele noastre. Carcasa are practic la baza o folie care ar trebui sa afiseze continutul 3D exact ca si cum l-am vedea cu o pereche de ochelari speciali insa din pacate nu am reusit sa obtin acest efect. Producatorii carcasei sustin ca ea functioneaza cu orice fel de filme 3D stereoscopice insa in testele mele am ajuns la concluzia ca deocamdata un asemenea produs pentru iDevice-uri nu isi are rostul.

  Indiferent ce fel de format 3D am incercat sa vizionez pe terminal, folia nu a oferit o imagine asemanatoare sau identica, cu cea oferita de o pereche de ochelari 3D normali si sincer sa fiu nu cred ca exista prea multe folii de acest gen care ar oferi asa ceva. Chiar daca o folie asemanatoare ar oferi acelasi efect, nu stiu cat de buna ar fi o investitie intr-un asemenea produs. Observati din imagini ca produsul in sine este format dintr-o carcasa neagra normala care are atasata o folie pe care o puteti monta pe ecran atunci cand doriti sa vizionati un film 3D.

   Carcasa este special conceputa pentru a permite ascunderea foliei in partea din spate a dispozitivului vostru atunci cand nu aveti nevoie de ea si desi folia in sine nu se ridica la nivelul asteptarilor, carcasa construita in jurul ei este foarte si nu arata rau deloc. Carcasa este construita din plastic, desigur, si este capabila sa va protejeze terminalul in cazul unei cazaturi sau lovituri asa ca daca ati achizitionat o carcasa de acest gen aveti macar un accesoriu bun pentru protejarea propriului terminal.

   Din pacate mai mult decat atat nu am ce sa va spun insa urmatorul review il voi face acestui Seagate GoFlex Satellite care permite conectarea unui iDevice si vizionarea continutului inclus ist din primele teste mi se pare a fi un dispozitiv extrem de interesant. Le multumesc celor de la evoMAG pentru ambele produse si sper sa nu fie singurele!

This post was last modified on nov. 29, 2011, 2:51 PM 14:51

Disqus Comments Loading...