X

Cum sa rezolvi problema iPhone-ului care se inchide din senin

   De cand exista iOS 5 exista o problema foarte deranjanta care afecteaza posesorii de terminale iPhone, in principal, dar si posesorii altor iDevice-uri. In mod complet aleator va puteti trezi ca iDevice-ul vostru se inchide din senin si desigur ca nu exista vreo explicatie logica pentru acest gen de “comportament” al iDevice-urilor noastre. Nu este prima oara cand discut despre aceasta problema insa am observat ca in ultima vreme tot mai multi utilizatori se confrunta cu ea si cred ca e util sa readuc subiectul in atentia voastra.

   Problema apare atat la cei care au jailbreak cat si la cei care nu au jailbreak deci puteti fi afectat indiferent cum va utilizati iDevice-ul. Practic lasand terminalul pe masa veti observa ca el s-a inchis singur desi voi nu ati facut fizic acest lucru iar cand il conectati la calculator observati ca el este recunoscut de iTunes. Ei bine practic dispozitivul se afla in DFU Mode dintr-un motiv sau altul si deocamdata nu exista o explicatie logica pentru aceasta introducere automata a iDevice-urilor in DFU Mode.

    Daca nu aveti jailbreak rezolvarea este foarte simpla: apasati simultan butoanele Home + Lock si tineti-le apasate pana apre marul pe ecran. Daca aveti jailbreak atunci conectati terminalul la calculator si porniti-l tethered cu iBooty sau redsn0w si totul va reveni la normal. Sper ca pe viitor sa va ajute tot ce am scris aici deoarece multa lume a intampinat problema aceasta.

This post was last modified on dec. 1, 2011, 8:31 AM 08:31

Disqus Comments Loading...