X

iOS 5.1 si problemele cu autonomia bateriei

   Dupa lansarea iOS 5-ului s-a constatat ca idevice-urile aveau o mare problema cu autonomia bateriei si Apple a recunoscut existenta ei apoi a lansat iOS 5.0.1. Din fericire pentru unii problema a fost rezolvata in aceasta noua versiune a iOS insa pentru altii problemele au crescut sau abia au aparut. Apple a recunoscut din nou existenta unei probleme si a promis ca va lansa un nou update care o va rezolva. Ei bine deocamdata doar iOS 5.1 este disponibil si primele teste facute de utilizatori nu confirma cu certitudine faptul ca problema a fost rezolvata.

The first beta of iOS 5.1 may not resolve the battery drain problem that’s been plaguing many iOS 5 users, claim some initial reports. Released to registered developers on Monday, iOS 5.1 is Apple’s latest attempt to squash the battery drain bug cited by a variety of users running iOS 5. But early reports don’t sound too encouraging.

   Cei care au testat iOS 5.1 pana acum au pareri impartite in legatura cu autonomia bateriei, unii spunand ca ea nu s-a imbunatatit ori a devenit mai slaba, in timp ce altii spun ca autonomia a crescut. Practic nu se stie sigur daca Apple a imbunatatit autonomia bateriei insa majoritatea celor care au testat iOS 5.1 spun ca problema nu a fost rezolvata. Nu am reusit sa instalez iOS 5.1 pe iPhone-ul meu dar daca voi ati facut-o deja poate ne puteti da cateva informatii despre cum se prezinta autonomia bateriei.

This post was last modified on dec. 2, 2011, 5:01 PM 17:01

Disqus Comments Loading...