X

Video: ASUS Transformer Prime vs iPad 2 – testul performantei in jocuri

  Acum doua zile v-am prezentat cateva benchmark-uri facute pentru ASUS Transfomer Prime si tableta iPad 2, benchmark-uri in care se demonstrau ca procesorul grafic din tableta celor de la ASUS nu e chiar atat de puternic precum cel din iPad 2. Pentru a demonstra ca ASUS Prime se descurca la fel de bine ca iPad 2 in jocuri cei de la SlashGear s-au gandit sa faca o comparatie intre Riptide GP si Shadowgun, doua jocuri optimizate pentru ambele tablete.

  In clipul de mai sus aveti jocul Riptide GP ruland pe ambele tablete si vedeti ca totul se misca fara nici un fel de lag desi elemente grafice exista din abundenta. Nvidia a lucrat cu dezvoltatorii Riptide pentru a optimiza cat se poate de bine jocul pentru platforma Tegra 3 si ceea ce vedem este o versiune demo indisponibila in Android Market dar cu mai multa grafica decat versiunea pentru iOS. Testul nu este chiar atat de corect pentru ca tableta celor de la ASUS ruleaza un joc in care exista elemente ceva mai complexe si ar fi fost util sa vedem daca iPad 2 se descurca la fel de bine in aceleasi conditii.

  Al doilea test este facut folosind jocul Shadowgun si in afara incarcarii mai rapide a nivelului din joc nu exista vreo diferenta notabila intre cele doua tablete. Ambele au aceleasi elemente grafice, ambele ruleaza jocul extrem de fluent si asta este bine. Totusi diferentele dintre ASUS Transformer Prime si iPad 2 erau evidente la rezolutii mari si eu unul as vrea sa vad un test facut pe un monitor cu rezolutie 1080p. Daca acolo ambele tablete ruleaza jocurile la fel de bine atunci e clar ca Transfomer Prime este un contracandidat puternic pentru iPad 2.

  Va reamintesc faptul ca ASUS Transformer Prime este prima tableta Android cu procesor quad-core dezvoltat de Nvidia si cunoscut sun denumirea de Tegra 3.

This post was last modified on dec. 3, 2011, 10:21 AM 10:21

Disqus Comments Loading...