X

Apple angajeaza ingineri pentru perfectionarea sistemului de recunoastere a comenzilor vocale din Siri

   Siri, asistentul personal din iPhone 4S, este in momentul de fata disponibil in versiune beta pentru utilizatori si v-am explicat aici de ce. Deocamdata doar cateva limbi sunt oficial suportate de catre Siri insa compania Apple intentioneaza sa extinda compatibilitatea si cu alte dialecte de pe glob. In ideea de a grabi acest proces, Apple cauta sa angajeze ingineri care se vor ocupa exclusiv cu implementarea suportului pentru cateva limbi noi in Siri si desigur ca nu vorbim despre limba romana ci altele mult mai utilizate.

We are looking for an engineer to join the team that implements the UI for Siri. You will primarily be responsible for implementing the conversation view and its many different actions. This includes defining a system that enables a dialog to appear intuitive, a task that involves many subtle UI behaviors in a dynamic, complex system. You will have several clients of your code, so the ability to formulate and support a clear API is needed.

   Pe site-ul sau Apple promite ca anul viitor va extinde compatibilitatea asistentului Siri si pentru alte limbi de pe glob insa pana atunci compania angajeaza mai multi oameni care sa preia volumul de munca din spatele acestui obiectiv. Nu stiu cand va fi Siri compatibil cu limba romana insa sper ca poate pe la sfarsitul anului viitor sa il putem intreba pe Siri cum e vremea la Bucuresti si el sa dea un raspuns in Romana. Pana una alta puteti discuta cu Siri in engleza, franceza sau germana.

This post was last modified on dec. 7, 2011, 9:06 AM 09:06

Disqus Comments Loading...