X

Video: OnLive aduce jocurile pentru PC/console direct pe iDevice-uri

   OnLive este un serviciu care de cativa ani de zile le ofera posesorilor de PC-uri posibilitatea de a juca orice tip de jocuri pe propriul calculator prin intermediul internetului. Compania ofera aproape orice joc disponibil pe PC/console si partea interesanta este ca indiferent daca aveti un Mac sau un PC puteti juca respectivele jocuri prin intermediul unei conexiuni de internet. Acum OnLive va aduce aceasta experienta si pe terminalele mobile prin intermediul unor aplicatii dedicate. In clipul de mai sus avem aplicatia pentru iOS si OnLive si-a optimizat jocurile pentru a functiona cu interfata touch a tabletelor si smartphone-urilor insa din pacate inca exista probleme de functionalitate.

Palo Alto, CA – December 7, 2011 – OnLive, Inc., the pioneer of cloud gaming, announced that it is bringing console-class gaming to tablets and phones with the revolutionary OnLive app for tablet and mobile platforms. The latest, top-tier, high-performance games—previously limited to only consoles and computers—will be available for instant play via the free OnLive app on over 500 million mobile devices over Wi-Fi or mobile networks in the US and UK. A growing library of 25 console-class games have been adapted for touch-screen control, including the gritty, award-winning hit L.A. Noire from Rockstar Games and family titles like LEGO Batman™: The Videogame, which will be given free to anyone who downloads the OnLive app. Additionally, almost all games in OnLive’s growing library of nearly 200 games are playable with the new Universal OnLive Wireless Controller, compatible with many tablets and smartphones.

   Desi jocurile par a functiona bine, exista unele momente in care apar probleme cu interfata grafica si desigur interfata touch nu este inca 100% pregatita. Practic cei de la OnLive vor lansa in viitorul apropiat aplicatia intr-o versiune “beta” pentru inceput si daca va uitati la clipul video de mai sus veti intelege de ce. Partea buna este ca aplicatia este compatibila cu un gamepad care permite utilizatorilor sa controleze jocul fara a folosi butoanele de pe ecran si observati ca diferenta in ceea ce priveste functionalitatea este foarte mare. Din pacate un asemenea gamepad costa 50$ deci pe langa achizitionarea jocurilor va trebui sa cheltuiti o alta suma importanta de bani.

   In final OnLive ne va oferi posibilitatea de a juca titluri precum L.A. Noire sau Assassins Creed, Dirt 3 sau alte jocuri de acest gen direct pe tableta noastra si vorbim despre o functionalitate extrem de importanta. Am testat platforma OnLive pe Mac si din pacate nu am avut parte de o experienta chiar atat de buna, jocurile blocandu-se din senin, controlul fiind putin cam departe de a fi grozav insa partea buna este ca nu am avut probleme cu lag-ul desi jocul pe care il testam nu ar fi functionat perfect pe Mac-ul meu. In concluzie, OnLive revolutioneaza gaming-ul pe terminale mobile facandu-ne sa uitam de Angry Birds, Fruit Ninja sau altele asemenea insa deocamdata experienta nu este una demna de luat in seama.

This post was last modified on dec. 8, 2011, 9:05 AM 09:05

Disqus Comments Loading...