X

iOS 5.1 beta 2 imbunatateste usor autonomia bateriei pe iPhone 4S

   Pentru unii iOS 5 s-a dovedit a fi inamicul principal al autonomiei bateriei. iOS 5.0.1 a rezolvat problemele pentru unii insa a generat altele pentru altii asa ca Apple a fost nevoita sa recunoasca a doua oara ca a lansat o versiune a iOS cu probleme si acum lucreaza la iOS 5.1. Versiunea beta 2 a iOS 5.1 a fost lansata saptamana aceasta si de la ea toti asteapta o rezolvare a problemelor cu autonomia bateriei, rezolvare care ar putea ajunge cat de curand. Pana una alta un blog italian

a facut un mic test privind autonomia bateriei pe iOS 5.1 beta 2 si ei au constat ca fata de iOS 5.0.1 exista o imbunatatire nesemnificativa a autonomiei.

   Vorbim despre doar cateva minute de usage in plus pentru un iPhone 4S insa ei spun ca Apple tine procese deschise in versiunile beta, procese care sunt scoase si imbunatatesc autonomia bateriei. In experienta mea, ceea ce gasesti intr-o versiune beta gasesti si in versiunea finala iar autonomia bateriei nu s-a imbunatatit, in cazul meu, la trecerea de la o versiune beta la una finala. Pot sa spun ca in toate versiunile beta ale iOS 5.0.1 pentru iPhone 4S obtineam peste 6 ore de usage facand orice pe terminal insa sincer sa fiu nu cred ca acelasi lucru il voi mai obtine vreodata de la vreo versiune a iOS 5.x.

This post was last modified on dec. 16, 2011, 12:11 PM 12:11

Disqus Comments Loading...