X

Siri isi arata latura agresiva, injura un tanar intr-un magazin

   Siri este conceput pentru a fi un sistem pasnic, respectuos, capabil sa ofere raspunsuri destepte pentru orice utilizatori. Din pacate Siri functioneaza in baza intearctiunii umane si din aceasta cauza un tanar a fost injurat de asistentul vocal al celor de la Apple instalat un iPhone 4S dintr-un magazin britanic. Tanarul era impreuna cu mama sa in cautarea unui cadou de Craciun si au hotarat sa testeze un iPhone 4S. Tanarul l-a intrebat pe Siri cati oameni exista pe planeta si in locul unui raspuns corect Siri i-a spus : Shut the fuckup, you ugly t***

.

Charlie’s horrified mum Kim said: “The phone was a demo version and was low enough on the shelf for Charlie to have a go with it. He asked it a simple question and we couldn’t believe the filth it came out with.

“I thought I must be hearing things. So we asked again and the same four-letter stuff blared out.

“I asked for the manager and after staff heard it they agreed to unplug it.”

   Singura explicatie pentru acest raspuns sta in posibila redirectionare a traficului facut de Siri catre un proxy deoarece raspunsul mai putin ortodox a fost primit si de angajatii Apple care au investigat problema. Indiferent care ar fi cauza problemei, e clar ca multe lucruri de acest gen vor fi incercate in magazinele Apple din intreaga lume.

This post was last modified on dec. 30, 2011, 7:53 PM 19:53

Disqus Comments Loading...