X

Tutorial: Modifica GTA III pe iPhone si iPad fara a face jailbreak

  GTA III pentru iDevice-uri a fost lansat luna trecuta in App Store si jocul reprezinta un port al versiunii pentru console. Partea buna a acestui lucru sta in faptul ca noi putem modifica aproape orice componenta a GTA III folosind site-urile special facute pentru fanii seriei Grand Theft Auto. Partea cu adevarat interesanta sta in faptul ca putem modifica aplicatia din iDevice-urile noastre chiar si fara a efectua un jailbreak deci va puteti personaliza GTA-ul dupa bunul plac.

  In cele ce urmeaza va voi arata cum sa modificati jocul GTA III si ar fi bine sa urmati totul exact cum este explicat altfel procesul nu va functiona.

  1. Descarcati iExplorer pentru Windows/Mac. Descarcati IMG Tool pentru Windows sau Crossover pentru Mac.
  2. Dupa ce ati instalat programele puteti accesa unul dintre urmatoarele site-uri unde veti gasi tot felul de mod-uri pentru GTA III : 1, 2, 3.
  3. Conectati iDevice-ul vostru la calculator si deschideti iExplorer.
  4. Folosind iExplorer navigati catre: Apps>com.rockstargames.gta3ios>gta3.app. Aici cautati fisierele gta3_pvr.dir si gta3_pvr.img pe care le veti copia in calculatorul vostru si le veti sterge in iDevice.
  5. Acum folosind IMG Tool sau Crossover deschideti fisierul gta3_pvr.img in care veti copia fisierele pe care doriti sa le modificati. Pentru acest tutorial vom modifica o masina. Descarcati acest fisier de aici si dezarhivati-l in calculatorul vostru. Acum reveniti la fisierul gta3_pvr.img deschis cu IMG Tool si cautati fisierele manana.dff si manana.txd pe care folosind optiunea Coomands>Extract a IMG Tool le veti extrage in calculatorul vostru. Dupa extragere stergeti-le din imaginea deschisa in IMG Tool. Acum dezarhivati mod-ul prezentat de mine si in imaginea deschisa adaugati fisierele manana.dff si manana.txd folosind Coomands>Extract iar apoi executati Commands>Rebuild Archive.
  6. Dupa ce procesul de refacere a arhivei a fost terminat copiati inapoi in iDevice-ul vostru fisierele gta3_pvr.dir si gta3_pvr.im pe care le-ati sters la pasul 4. Ele trebuie copiate tot in Apps>com.rockstargames.gta3ios>gta3.app.

   Daca ati urmat pasii de mai sus cu strictete atunci in GTA III vechea masina manana ar trebui sa fi disparut si in locul ei ar trebui sa vedeti un Ford V8 Sedan din 1980.

Thanks to O.

This post was last modified on ian. 4, 2012, 7:42 PM 19:42

Disqus Comments Loading...