X

Video: Lenovo IdeaPad Yoga Flip – o tableta-laptop cu Windows 8 foarte interesanta

   La CES 2012 cei de la Lenovo au uimit nu doar cu primul smartphone construit in baza platformei Medfield a celor de la Intel dar si cu o tableta-laptop foarte interesanta care ruleaza Windows 8. In clipul de mai sus avem o demonstratie a tabletei si vorbim despre un ecran de 13.3 inch cu rezolutie de 1600 x 900 pixeli, procesor Intel i7, 8 GB RAM si un SSD de 256 GB. Aceasta este cea mai subtire tableta-laptop disponibila pe piata, nu este chiar atat de frumoasa insa eu unul as fi interesat sa o cumpar daca ar fi disponibila la un pret care nu m-ar speria si m-ar trimite catre un MacBook Air.

   Yoga Flip este o tableta functionala care la nevoie se transforma intr-un laptop prin simpla indoire a ecranului. Practic multi si-au dorit un asemenea produs care sa functioneze si cu Mac OS X insa Apple nu pare interesata sa aduca asa ceva pe piata desi ar trebui sa se gandeasca serios la acest lucru. O asemenea tableta-laptop cu o o autonomie de vreo 10 ore si un pret de 1.100 – 1.300$ ar genera vanzari foarte bune pentru orice producator daca ar veni echipata in configuratia descrisa la inceputul articolului. Windows 8 o completeaza desigur cu al sau dashboard Metro insa din pacate ea nu va fi disponibila pe piata pana cand Windows se va hotara sa isi lanseze noul sistem de operare.

  Voi ati cumpara un asemenea produs, indiferent de cine ar fi fabricat si vandut? Eu m-as gandi serios sa renunt la laptop pentru asa ceva.

This post was last modified on ian. 11, 2012, 10:17 PM 22:17

Disqus Comments Loading...