X

Apple ataca Samsung Galaxy Nexus, spune ca terminalul a fost facut incalcand brevetul pentru slide to unlock

   Astazi o curte din Mannheim, Germania, a decis ca o actiune introdusa de Samsung impotriva companiei Apple este lipsita de sustinere legala si a respins-o fara a da motivarea pe loc. Tot astazi aceeasi instanta a tinut o sedinta in care a discutat despre o cerere a companiei Apple care sustine ca Samsung Galaxy Nexus incalca un brevet “de utilitate” pentru sistemul slide to unlock. Aceasta nu este prima oara cand Apple acuza un producator de terminale Android de incalcarea acestui brevet de inventie insa probabil nu va fi ultima desi pana in prezent compania nu a avut castig de cauza in apararea sa.

A few hours after pronouncing a ruling on one of Samsung’s numerous lawsuits against Apple, the Mannheim Regional Court held a hearing on one of Apple’s many infringement lawsuits against Samsung. Today’s hearing relate to a Gebrauchsmuster (“utility model”), which is an intellectual property right that could be vaguely described as a fast-track patent that comes with various limitations. Companies are free to file for patents and utility models on the same invention (or on closely related inventions), and that’s what Apple did with its ever-more-famous slide-to-unlock image invention.

  Acesta este doar unul dintre procesele pe care Apple le are in prezent cu cei de la Samsung si eu unul sper ca intr-un final cele doua companii sa gaseasca un punct comun si sa decida sa renunte la bataliile legale in care sunt prinse pentru ca nimeni nu are de castigat de pe urma lor.

This post was last modified on ian. 20, 2012, 6:56 PM 18:56

Disqus Comments Loading...