X

Instaleaza un Carrier Logo pentru Cosmote, Orange sau Vodafone folosind Zeppelin

   Aseara v-am prezentat tweak-ul Zeppelin cu ajutorul caruia puteti instala un Carrier Logo modificat pentru iDevice-ul vostru. Din pacate acele carrier logo-uri nu sunt chiar atat de grozave, de fapt vorbim doar despre niste imagini care din pacate nu sunt chiar atat de atractive. Chiar si asa tweak-ul are totusi o utilitate deoarece prin intermediul sau putem introduce aproape orice carrier logo pentru iDevice-ul nostru si doi utilizatori ai iDevice.ro va pun la dispozitie cate un logo pentru Orange si unul pentru Vodafone.

   Carrier Logo-urile le puteti descarca de aici: Orange, Vodafone iar pentru a le instala accesati fisierele de sistem ale iDevice-ului vostru folosind ifunbox sau orice alt program de acest gen si copiati fisierele din arhivele descarcate anterior in : /var/library/zeppelin/

. Daca aveti alte logo-uri compatibile va rog sa lasati un link catre ele intr-un comentariu sau sa trimiteti arhiva lor la zaone@idevice.ro.

O lista cu mult mai multe logo-uri gasiti aici.

UPDATE: Mai jos aveti alte logo-uri facute de catre utilizatorul Jenel pentru Orange, Vodafone. Mai jos aveti cate o imagine de prezentare pentru fiecare in parte.

UPDATE 2: Avem si logo Cosmote.

UPDATE 3: Si la final un logo Orange portocaliu. Daca aveti altele le astept pe email.

UPDATE 4: Aveti un logo mai mare pentru Cosmote si un logo nou pentru Orange(thanks to Ovi).

This post was last modified on feb. 1, 2012, 7:59 PM 19:59

Disqus Comments Loading...