X

GFace – o foarte interesanta platforma mobila de gaming conceputa de Crytek

  Presupun ca multi dintre voi au auzit despre celebra serie de jocuri Crysis conceputa de catre compania ceha Crytek. Ei bine aceeasi dezvoltatori au conceput acum o platforma de jocuri numita GFace si ceea ce presupune ea este extrem de interesant. GFace ar urma sa functioneze intr-un mod asemanator cu platforma OnLive insa spre deosebire de OnLive va functiona direct dintr-un browser. Noi vom putea accesa GFace din orice browser al unul calculator sau terminal mobil iar din browser vom putea juca jocuri prin streaming direct de pe serverele celor de la Crytek.

  Ideea principala a GFace este ca un utilizator de pe un calculator poate juca un FPS pe propriul PC iar jucatorii de pe terminale mobile i se alatura insa avand in vedere ca intra de pe un dispozitiv cu o interfata touch ei vor avea acces doar la anumite functii. Spre exemplu un utilizator cu iPad ar putea fi comandantul care da ordine celui care are PC-ul si controleaza arma iar un al treilea jucator cu un smartphone ar putea prelua controlul asupra unui bombardier care ar oferi suport aerian soldatului de la sol.

   GFace se anunta a fi o platforma extrem de interesanta insa ramane de vazut daca baietii de la Crytek vor reusi sa ne aduca un produs intr-adevar interesant.

This post was last modified on nov. 3, 2019, 12:34 PM 12:34

Disqus Comments Loading...