X

ViewPhone 4S – primul smartphone ViewSonic in care gasim \”Retina Display\”

  Desi pare ciudat, cei de la ViewSonic intentioneaza sa prezinte la Mobile World Congress 2012 in telefon numit ViewPhone 4S care se pare ca va incorpora un ecran foarte asemanator sau chiar identic cu cel din iPhone 4/4S. Viewsonic sustine ca terminalul sau va avea un ecran IPS de inalta calitate cu rezolutie de 960 x 640 pixeli si 326ppi, iar pana aici totul este absolut identic cu ceea ce ofera Apple in iPhone 4/4S. Cei de la ViewSonic nu ofera detalii suplimentare cu privire la ecran si nu indraznesc sa il numeasca Retina Display insa de la distanta nu par sa existe diferente, mai ales ca vorbim despre un ecran IPS.

With the MWC 2012 time nearer and nearer, various manufacturers have also gearing up to release their secret weapon, the ViewSonic ICS high-definition mobile phone and tablet PC is also stunning debut in the 2012 MWC, this time dishing out the world’s first IPS the Dual -SIM smartphone and a new flat-panel series, ready to capture your wallet! press release == global leading brand of video-cum-consumer electronics and communications devices ViewSonic upcoming 2012 MWC held in Barcelona, ​​Spain (World Mobile Communications Assembly), first published several of the latest Dual-SIM smartphone products, including the world’s first ultra-high quality 960 × 640 pixels, 326 ppi ultra-high resolution IPS panel Dual-SIM smartphone ViewPhone 4s.

  Dispozitivul este un telefon dual-sim care nu arata ca un iPhone ci mai mult ca un terminal al companiei Nokia insa tehnologia din spatele ecranului i-ar putea determina pe cei de la Apple sa isi foloseasca brevetele intr-o disputa legala. La MWC 2012 vom vedea ce va prezenta compania ViewSonic iar atunci voi reveni cu detalii.

Disqus Comments Loading...