X

Mobile World Congress 2012 – conferinta la care Apple nu participa dar pe care o influenteaza

Intre 27 februarie si 1 martie va avea loc Mobile World Congress 2012, o conferinta internationala la care vor participa o mare parte dintre producatorii de terminale mobile. Regele show-ului va fi Android-ul deoarece extrem de multe telefoane mobile si tablete cu acest sistem de operare vor fi prezentate atunci si multa lume asteapta sa vada de la HTC, LG sau Sony Ericsson primele smartphone-uri cu procesoare quad-core. Samsung nu va prezenta Galaxy S III-ul in cadrul MWC 2012 insa o va face putin mai tarziu deoarece va organiza o conferinta speciala pentru dezvaluirea sa.

Ceea ce nu se spune despre MWC 2012, cum nu s-a spus nici despre CES 2012 prea mult, este ca majoritatea producatoilor de terminale si-au gandit dispozitivele pentru a concura cu iPhone 4S si tableta iPad 2. Fiecare terminal mobil de acolo a fost conceput avand in “gand” cel mai bine vandut smartphone si cea mai bine vanduta tableta la nivel global iar asta se va vedea in tot ceea ce vor prezenta producatorii.In momentul de fata niciun producator de terminale Android nu se poate apropia de iPhone 4S cu vreun produs distinct insa dupa MWC 2012 cred ca vom avea cateva smartphone-uri care vor starni interesul multora.

“Stelele” MWC 2012 sunt desigur smartphone-urile cu procesoare quad-core care ar trebui sa aduca performante exceptionale la preturi accesibile si ar trebui sa fie mai bune decat tot ce are Apple de oferit. E greu de spus daca va exista vreun producator care sa ofere asa ceva insa eu unul sunt foarte interesat sa vad ce terminale mobile vor fi prezentate incepand de luni pentru ca s-ar putea sa existe un iPhone killer printre ele.

This post was last modified on feb. 26, 2012, 2:31 PM 14:31

Disqus Comments Loading...