X

Belkin produce primele carcase probabil compatibile iPad 3

“SmartCover” Belkin pentru iPad 3

  Belkin este unul dintre cei mai mari producatori de accesorii din lume si recent compania a trimis catre partenerii sai o serie de carcase pentru tableta iPad 3. Carcasa prezentata mai jos a fost primita de catre un distribuitor de accesorii din China si ea este comparata cu actuala carcasa a tabletei iPad 2. Ambele carcase sunt identice, ambele au toate taieturile facute exact la fel si ambele se potrivesc tabletei iPad 2 deci denumirea de pe ambalajele in care au fost trimise ar putea introdusa doar in ideea ca acele produse vor fi acolo si dupa lansarea iPad 3.

We saw a case with a label that says ‘For iPad 3′ and it has been confirmed by the Belkin staff. The case is specially brought from Hong Kong. We tried to fit the iPad 2 in the case, and the result is that the iPad 2 is fully compatible with the case. Does this mean that the third generation has no changes in design?

Carcasa Belkin pentru iPad 2(stanga) vs carcasa pentru iPad 3(dreapta)

  Mai mult decat atat, in interiorul carcasei presupuse a fi pentru iPad 3 s-a descoperit un cod care indica faptul ca acea carcasa ar fi fost facuta pentru iPad 2. Din pacate producatorii de accesorii pentru iDevice-uri nu au vreo idee in legatura cu produsele pe care Apple ar urma sa le lanseze iar in legatura cu acest lucru ne-a convins vara trecuta cand un reprezentant al Belkin a recunoscut ca a sa companie face accesorii pentru noi produse fara a sti sigur daca acelea vor avea design-ul pentru care sunt facute carcasele/husele.

  In concluzie, eu spun ca totul este doar o miscare de marketing.

Carcasa Belkin compatibila cu iPad 3

This post was last modified on feb. 28, 2012, 2:26 PM 14:26

Disqus Comments Loading...