X

Samsung Securities crede ca Apple va lansa o tableta iPad Mini cu ecran de 7 inch si iDevice-uri cu ecrane flexibile

  V-am spus din nou saptamana aceasta ca Apple ar intentiona sa construiasca o tableta iPad cu ecran de 7.85 inch

si ca lansarea ei  ar urma sa aiba loc in toamna acestui an. Informatiile respective veneau de la o publicatie astiatica insa ele sunt confirmate si de catre banca de investitii a companiei Samsung. Samsung Securuties a mentionat intr-un document intern, obtinut de catre un website, ca Apple ar avea in dezvoltare o tableta iPad cu ecran de 7 inch si ca lansarea acestui produs ar urma sa aiba loc in Q3 2012.

In an official Samsung Securities document which we get from an anonymous user Samsung confirm that Apple is in talk with SAmsung Mobile Display to deliver flexible AMOLEDs or standard AMOLEDs for their handsets like Iphone/Ipad. Apple plans in 1Q12 to launch the Ipad3 we already know that and in Q3 2012 a new 7 inch product the iPad mini.

  Documentul obtinut ar releva faptul ca Apple ar fi interesata sa cumpere de la Samsung aceste ecrane de 7 inch pentru “iPad Mini” insa asta nu e tot deoarece Apple ar intentiona sa lanseze si iDevice-uri cu ecrane flexibile. Nu se stie deocamdata cand ar putea ajunge aceste iDevice-uri pe piata insa se speculeaza ca peste 100 de milioane de tablete iPad 2/3 ar putea fi vandute in anul 2012 si aici sunt incluse aceste iPad Mini cu ecran de doar 7 inch. Cat de adevarat este acest zvon nimeni nu stie insa in ultima vreme au aparut tot mai multe informatii in legatura cu lansarea unei tablete iPad cu ecran de 7 inch.

This post was last modified on mart. 3, 2012, 6:59 PM 18:59

Disqus Comments Loading...