X

Microsoft acuza Apple ca reduce intentionat performantele vechilor dispozitive in fiecare versiune noua a iOS

  Terry Myerson, noul sef al diviziei de terminale mobile a Microsoft, a acuzat compania Apple ca reduce in mod intentionat performantele vechilor iDevice-uri atunci cand lanseaza versiuni noi ale iOS. El se refera la faptul ca  un iDevice vechi de doi ani functioneaza foarte greu cu cea mai recenta versiune a iOS si in parte are dreptate. iPhone 3GS-ul lansat in anul 2009, acum mai bine de doi ani si jumatate, are performante mult mai slabe decat un iPhone 4S lansat in 2011 insa vorbim despre hardware complet diferit si despre un sistem de operare care ruleaza in limitele suportabilului pe acel dispozitiv. Era normal ca iOS 5 sa nu functioneze foarte bine pe iPhone 3GS insa aici nu este in totalitate vina companiei Apple ci a dispozitivului care este foarte vechi si contine hardware care nu poate rula in conditii excelente software-ul dezvoltat de compania din Cupertino.

I think Apple ‑‑ you’re right, you can download iOS 5 for iPhone 3G, and it won’t be usable, but it’s possible to install …. It’s a great hardware sales tool as far as I can tell. Install this OS which makes your hardware unusably slow, so then you feel compelled to go back to the store and buy a new piece of hardware.

  In interviul pentru BusinessInsider Terry Myerson a facut referire la iPhone 3G cand a vorbit de iOS 5 insa o sa presupunem ca omul e informat si a gresit spunand iPhone 3G in loc de iPhone 3GS deoarece primul dispozitiv nici macar nu este compatibil cu iOS 5. Revenind la problema, da, fiecare versiune majora a iOS functioneaza mai greu pe vechea generatie de iDevice-uri dar acesta este un lucru cu care probabil toata lumea s-a obisnuit deja pentru ca acesta este cursul “normal” al lucrurilor. Dispozitivele de generatie veche au hardware vechi care nu va rula sistemul de operare la fel de bine precum un dispozitiv de generatie noua si aici desigur ca producatorii au partea lor de “vina” pentru ca terminalele noi trebuie sa ruleze perfect pentru a inregistra vanzari bune.

  In concluzie, baietii de la Microsoft nu prea mai stiu cum sa atace Apple avand in vedere ca propriile terminale mobile nu o duc chiar atat de bine pe piata, dar asta nu inseamna ca nu au dreptate.

This post was last modified on mart. 4, 2012, 3:28 PM 15:28

Disqus Comments Loading...